Welke betalingsmethode vind je het prettigst in een web-winkel?

zondag 28 maart 2010

Copic Certified!

Zoals jullie al wel eerder hebben kunnen lezen, ben ik zo langzamerhand een echt copic-verslaafde geworden dus voor mij was het een uitgesproken kans toen ik 2 Weken geleden uit naam van de winkel de Copic Certificering heb kunnen volgen. Op deze super leuke dag hebben we alles geleerd wat er te weten valt over de verschillende copic markers, van de eigenschappen tot technieken en specialeffects aan toe. Nu kregen we dan eindelijk de banner voor op de site toegestuurd. Ben er stiekum best wel een beetje trots op! Maar wat heb je aan een banner als je geen markers verkoopt? Daar gaat binnenkort als het goed is verandering in komen. Om ons te kunnen onderscheiden hebben we gekozen om ze op een vernieuwende manier aan te gaan bieden. Het is de bedoeling dat we deze markers in eerste instantie als speciaal op kleur samengestelde kits gaan verkopen al dan niet via een abonnement. De kits zullen zeer toegankelijk zijn voor de beginnende Copicverslaafde met allerlei tips en technieken passend bij de kleuren van die kit. Op deze manier kan je op een leuke en voordelige manier gaan sparen voor alle 144 Ciao's. Wat vooral belangrijk is, is dat alle kleuren per kit zeer goed samen matchen en blenden. Dit idee is nog volop in ontwikkeling, maar we zouden het erg leuk vinden om te horen wat jullie van dit idee vinden en of je op de hoogte gehouden wilt worden van de ontwikkelingen hierin.

zondag 21 maart 2010

Lentekriebels!

De Lentekriebels zijn toegeslagen en dat betekend voor scrapaddiction.nl; tijd voor verandering! We gaan een andere weg in slaan met de winkel, maar voor het zover is moet eerst de winkel leeg! Dat betekend dat we voor alle klanten beginnen met een korting van 30% op het gehele assortiment met uitzondering van de "nieuwe artikelen" en de artikelen die niet op voorraad zijn zoals de MDF letters. Als je je bestelling hebt geplaatst krijg je van mij een aangepaste factuur toegestuurd met daarop het bedrag incl. de korting. Uiteraard geldt voor alles: OP=OP.
Natuurlijk hebben we evengoed nog een paar schitterende nieuwe lijnen toegevoegd, maar hier is de korting dus niet geldig op. Hier alvast een kleine selectie:
Kaiser Kraft Peachy Keen Collectie inclusief bijpassend Bazzill Cardstock en embellishments


Kaiser Kraft Gypsy Sister Collectie incl. bijpassend Bazzill Cardstock en embellishments

vrijdag 12 maart 2010

A sisters hope

Afgelopen week kreeg ik de vraag om lint te sponsoren voor een particulier initiatief om geld in te zamelen voor "A sisters hope" in de strijd tegen Borstkanker. Deze mensen maken sleutelhangers die zij verkopen en de opbrengst gaat naar deze stichting. Nu willen wij als scrapaddiction.nl natuurlijk graag dit doel steunen, maar misschien kunnen jullie daar bij helpen. Voor onderstaande sleutelhanger hebben zij allerlei soorten lint nodig en misschien hebben jullie nog wel lint liggen wat je niet meer gebruikt en wat je wel wilt doneren. Laat dit dan even aan ons weten wia de winkel of via de Blog.
Voor meer info kan je kijken op: www.mammacrew.nl
Alvast bedankt!
Jose

maandag 8 maart 2010

Yahoo!!!!!

Dit kaartje is gemaakt met een stempel van Bombshellstamps Retro Cowgirl ingekleurd met Copic markers. Ik heb gebruik gemakt van het papier van Making Memories de Passport Collectie (stripes, Fragile en Varnished Floral), kant, Nestabillaties Scalloped Oval, alles te verkrijgen in de winkel.
Ik moet zeggen dat de stempels heftig zijn, maar super leuk om te gebruiken, ze stempelen echt ontzettend mooi scherp. Het was echt een uitdaging om dit kaartje te maken en ik moet zelf zeggen dat ik erg tevreden ben met het reultaat.





zondag 7 maart 2010

In de Spotlight!



Deze Kaart en LO zijn gemaakt door DT lid Karin. Ze heeft gebruik gemaakt van het papier van Cosmo Cricket uit de Early Bird collectie. Het Rick rack lint, de Jute en de knopen komen ook bij scrapaddiction.nl vandaan. Al deze spullen zijn deze week nog steeds te bestellen met de 25% korting!