Welke betalingsmethode vind je het prettigst in een web-winkel?

zondag 30 mei 2010

Mini-album

Na een periode van afwezigheid is DT lid Danielle weer lekker aan de slag geweest. Ze heeft een chipboard mini-album gemaakt met het papier van Cosmo Cricket "Earth Love". Verder heeft ze daarbij gebruik gemaakt van Adage Tickets van Tim Holtz, Diverse soorten lint en kant, Chipboard bloemen, en diverse embellishments.






vrijdag 28 mei 2010

Copic Workshop

Op vrijdag 16/7 is er een weer een Copic-workshop in Purmerend. Hiervoor zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Je krijgt algemene informatie over de copic markers, basis technieken en tips en truuks voor o.a. special effects, schaduw kleuren, blenden enz. Klik hier voor meer informatie en aanmelden. Wil je dus je techniek bijschaven, wil je gewoon weten wat je allemaal met de markers kan of wil je goede handvatten hebben om te beginnen met het kleuren met Copics, meld je dan snel aan. Natuurlijk maken we er gewoon vooral ook een gezellige dag van! Per workshop kunnen er max. 4 mensen deelnemen.

dinsdag 25 mei 2010

Meer met copics

Experimenteren met je Copic markers kan erg leuke effecten opleveren. Zo ook bij deze houten spiegellijst. Ik heb de tekening van internet, uitgeprint en overgezet op de lijst. Het inkleuren op hout vergt een totaal andere techniek als het werken op papier, het is nl. niet te blenden, maar is meteen droog. Enige oefening is gewenst, maar het effect mag er wezen!





vrijdag 14 mei 2010

Ze zijn al binnen!

De gave CC-Designs stempels uit het vorige bericht.




Ze zijn zooo cute!

dinsdag 11 mei 2010

Hot of the Press!! CC-designs Mei release.

Vandaag geintroduceerd in Amerika en binnenkort verwacht in de winkel, maar nu al te voor-orderen; De Mei release van CC-Designs. Bij deze supergave nieuwe stempels vind je uiteraard de vertrouwde "Cute Caracters", maar ook teksten en accesoires. Hieronder alvast een kleine selectie.




Kijk snel hier voor alle andere leuke stempels en om te bestellen!


zondag 9 mei 2010

Op het laatste moment.......

Moest ook hier nog even een cadeau gemaakt worden voor moederdag en wat is het dan heerlijk om uit je eigen winkel te kunnen pakken wat je nodig hebt *LOL* .
De wijnkoker is beplakt met Papier van Kaiser Kraft- Gypsy sister- Rosa
en Bazzill Cardstock- Juneberry Het hart zit om de koker gebonden met Velvet lint en de tekst is gestempeld met Eline's Vintage teksten. De vlinder is gemaakt met de Cuttlebug en bewerkt met Dew-drops inkt.
De bloem is gekleurd met Copicmarkers in combinatie met de Colorless blender. In het hart is een satijnen roosje geplakt.


Voor moederdag is het een beetje laat, maar wie weet geeft het jullie alvast wat inspiratie voor vaderdag.
Groetjes,
Jose






zaterdag 8 mei 2010

Blog Candy

Ter gelegenheid van de nieuwe veranderingen in de winkel geven we deze maand een super gave Candy weg!
Wat moet je doen om kans te maken op de Candy:
1. Word volger van de Blog (als je dat nog niet bent)
2. Plaats de Candy (zie foto links) met een link naar deze Blog en een klein berichtje hierover op je eigen Blog (als je die hebt)
3. Laat hier een blog berichtje achter met daarin jouw favoriete scrap en stempelmerken / producten.

De Candy is geldig tot eind mei. Begin juni maken we de winnaar bekend.

De candy bestaat o.a. uit Basic Grey Papier, Alphabet, stickers, foto-album, In2Stamps stempel, achtergrond stempel, Prima Roosjes en diverse embellishments.

zaterdag 1 mei 2010

Stampaddiction

Eindelijk is het dan zover! In eerdere berichten hadden we al aangegeven dat er veranderingen aan zaten te komen in de winkel. Naast het vertrouwde scrapbook (scrapaddiction)en kaarten maak (cardaddiction) assortiment is nu ook het stempelassortiment als aparte categorie toegevoegd nl. Stampaddiction. Uiteraard willen we deze nieuwe afdeling van de winkel in de komende tijd steeds meer uit gaan breiden met leuke nieuwe stempelmerken en aanverwante artikelen. Een greep uit ons nieuwe assortiment zie je hieronder:
CC-Designs (Mei release is per 11 mei te voororderen)



IN2Stamps Cute unmounted rubberstamps


Naast de nieuwe stempels, is er ook een Copic Afdeling nieuw bijgekomen. Dit kon ook niet uitblijven na het behalen van de Copic certificering *LOL* . Momenteel staat er alleen nog de Copic Ciao markers in en toebehoren. De markers zijn zowel los te verkrijgen als in Kits. Er zijn 2 soorten kits, te weten; A-la-carte waarbij je zelf je eigen kit kan samenstellen (als je advies wil bij het uitzoeken van de kleuren, wij helpem je graag) en de Starterskit, speciaal samengestelde kits voor de beginnende Copic verslaafde. Deze kan je per maand los kopen of in een kwartaal abonnement (€5,00 voordeel). In deze kits zitten ca. 6 bij elkaar passende markers die goed met elkaar blenden, tips en technieken en kleurvoorbeelden. Daarnaast zit er vaak ook nog een leuk extra'tje bij in. Dit is een leuke en effectieve manier om een goede basis aan te leggen van je Ciao Markers en tegelijk je de technieken eigen te maken.

Ook leuk om te vertellen is dat we afgelopen week de eerste Copic Workshop hebben gegeven en ik moet zeggen dat het een groot succes was en erg gezellig. Deze workshop is met namen geschikt voor beginners, maar ook voor diegenen die al even bezig zijn, maar er gewoon graag meer vanaf willen weten of wel wat extra tips enz. kan gebruiken. In combinatie met een kwartaalabonnement op de kits, is de workshop extra voordelig.

Neem snel een kijkje in de winkel voor meer informatie. Wil je een workshop afspreken of heb je andere vragen, neem dan even contact op via het contactformulier. De workshops kunnen doorgaan bij minimaal 2 deelnemers en maximaal 4 en worden gegeven in Purmerend.