Welke betalingsmethode vind je het prettigst in een web-winkel?

maandag 19 juli 2010

Geniet van elk moment!

Afgelopen vrijdag heeft de eerste officiele Copic workshop plaats gevonden bij Scrapaddiction.nl
We hadden 4 zeer enthousiaste dames op bezoek die allen nog geen ervaring hadden met het kleuren met copic markers. Na een inleiding over de markers en een uitleg over de verschillende kleurtechnieken gingen de dames zelf aan de slag om het geleerde in praktijk te brengen en ik moet zeggen dat de resultaten zeker niet tegenvielen! Na een gezellige dag vol informatie, kletsen en oefenen, kwam ook de airbrush nog even op tafel voor een demonstratie.
Aangezien ik de airbrush net afgelopen week had binnen gekregen was ik nog niet in staat geweest om wat voorbeelden van toepassingen hiermee te laten zien. Daar lag voor mij dus een leuke en uitdagende taak voor mij het afgelopen weekend, nl. oefenen met de airbrush en wat leuke voorbeelden maken. Hieronder een kaartje: Geniet van elk moment! De stempel is van CC-designs , papier van Basic Grey Lemonade collectie, tekst van Marianne Design, lint van Maya Road Clearly sheer flowers , de border is geponst met Martha Stewart pons Floral lace . De afbeelding is ingekleurd met copic markers en de achtergrond is met de airbrush gemaakt met behulp van een masker van de stempel en een wolken malletje (zelf geknipt). En wat is dat super gaaf om te doen; dat Airbrushen!!!

 
Wil je ook een workshop volgen, neem dan even via de winkel contact met me op. Na de zomer zal ik nog een aantal data inplannen voor nieuwe workshops, dus houdt de site en de Blog in de gaten!

woensdag 14 juli 2010

Weer terug!

Na een paar heerlijke weken vakantie gehad te hebben zijn we weer terug in het land en draait de winkel weer volop. Tijdens mijn vakantie heeft DT Lid Karin niet stil gezeten. Ze heeft dit super leuke kaartje gemaakt. Gebruikte materialen zijn: Kaiser Kraft Peachy Keen ,  Bazzil Cardstock , Sassafras blossoms in a stitch , Rick-Rack lint , In2stamps stempel.
 ,
De copic workshop van vrijdag 16 juli zit inmiddels vol. Heb je interesse in een workshop, neem dan even contact op om een datum af te spreken. Na de zomer ga ik weer een aantal nieuwe data plannen.