Welke betalingsmethode vind je het prettigst in een web-winkel?

maandag 22 februari 2010

Ook wat van mezelf

Ik kreeg laatst de vraag waarom ik niks van eigen werk plaats op deze Blog. Het antwoord is simpel, kom helaas gewoon bijna niet meer toe aan scrappen. Maar ja, na deze opmerking voelde ik me natuurlijk wel aangesproken, dus vandaar dat ik zelf ook maar weer eens aan de slag ben gegaan en natuurlijk deels met spullen uit de winkel (hahaha).


Deze heb ik gemaakt naar aanleiding van de Februari sketch.Gebruikte materialen: Basic Grey Lemonade lijn, Rick racklint bruin, Grungepaper en Rhinestones. Ik heb er geen tekst op gezet zodat hij altijd nog voor alle gelegenheden gebruikt kan worden.


2 weken terug bij de opendag van Kars, heeft Tim Holtz ons laten zien hoe je die ontzettend gave roosjes maakt van Grungepaper. Dus thuisgekomen moest ik daar ook maar eens mee aan de slag. Wat is dat gaaf om te doen zeg! En ik moet zeggen; voor de allereerste poging vind ik hem niet slecht (lol).


3 opmerkingen:

 1. Leuk kaartje en die bloem is echt gaafffffffff!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Die roos is heel mooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een supergave bloem!!!!
  Op mijn blog kun je zien hoe ik het cadeaudoosje gemaakt heb. Heb er een link naar jouw beschrijving op je oude blog bij gezet.

  Thanks.

  Groetjes,
  Joke.

  BeantwoordenVerwijderen