Welke betalingsmethode vind je het prettigst in een web-winkel?

zondag 28 maart 2010

Copic Certified!

Zoals jullie al wel eerder hebben kunnen lezen, ben ik zo langzamerhand een echt copic-verslaafde geworden dus voor mij was het een uitgesproken kans toen ik 2 Weken geleden uit naam van de winkel de Copic Certificering heb kunnen volgen. Op deze super leuke dag hebben we alles geleerd wat er te weten valt over de verschillende copic markers, van de eigenschappen tot technieken en specialeffects aan toe. Nu kregen we dan eindelijk de banner voor op de site toegestuurd. Ben er stiekum best wel een beetje trots op! Maar wat heb je aan een banner als je geen markers verkoopt? Daar gaat binnenkort als het goed is verandering in komen. Om ons te kunnen onderscheiden hebben we gekozen om ze op een vernieuwende manier aan te gaan bieden. Het is de bedoeling dat we deze markers in eerste instantie als speciaal op kleur samengestelde kits gaan verkopen al dan niet via een abonnement. De kits zullen zeer toegankelijk zijn voor de beginnende Copicverslaafde met allerlei tips en technieken passend bij de kleuren van die kit. Op deze manier kan je op een leuke en voordelige manier gaan sparen voor alle 144 Ciao's. Wat vooral belangrijk is, is dat alle kleuren per kit zeer goed samen matchen en blenden. Dit idee is nog volop in ontwikkeling, maar we zouden het erg leuk vinden om te horen wat jullie van dit idee vinden en of je op de hoogte gehouden wilt worden van de ontwikkelingen hierin.

9 opmerkingen:

 1. hai jose, ik ben zelf niet van de copics, maar t idee lijkt me erg leuk en handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ga je dit naast het scrapgebeuren doen of stap je helemaal over? Ik ben ook niet zo van het copic gebeuren......
  Ik vind wel dat je een uitdaging aangaat, ik hoop dan ook dat er genoeg belangstelling is voor copics. Succes!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ligt eraan welke soort je gaat verkopen en natuurlijk: dat zullen de meesten belangrijk vinden wat gaat het kosten.

  ik persoonlijk koop ze liever per stuk dus die mogelijkheid zou ik ook leuk vinden

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Persoonlijk koop ik ook liever de losse CM's want ik heb er al een heleboel. Ik vind het wel een leuk initiatief en ik hoop voor jou dat e.e.a. goed gaat verlopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Op zich vind ik het wel een handig idee, mits er een keus kan worden gemaakt voor Ciao's of Sketch en men daarnaast nog altijd vrij is om losse markers te kopen (maar dat laatste zal waarschijnlijk wel het geval zijn).

  Persoonlijk zal ik er echter, net als Anneke, voor kiezen om Copic los te kopen, want ik heb er inmiddels al aardig wat.

  Toodles,
  Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Jose.

  Super. Ben net begonnen met Copics sparen (heb er pas 15) dus ik hou me aanbevolen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat leuk zeg!
  ik wil al heel lang over gaan op copics en misschien is dit voor mij wel een hele leuke manier!

  groetjes lieke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een verandering zo te lezen (wist ik al een beetje, hi, hi)
  Ligt er wel aan of je ook sketch gaat verkopen en of je die ook in opeenvolgende nr. als setje gaat verkopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Misschien wordt het systeem 'kit' voor mij doorslaggevend om toch aan de copics te beginnen. Tot nu toe heb ik de verleiding nog steeds kunnen weerstaan.

  BeantwoordenVerwijderen