Welke betalingsmethode vind je het prettigst in een web-winkel?

maandag 19 juli 2010

Geniet van elk moment!

Afgelopen vrijdag heeft de eerste officiele Copic workshop plaats gevonden bij Scrapaddiction.nl
We hadden 4 zeer enthousiaste dames op bezoek die allen nog geen ervaring hadden met het kleuren met copic markers. Na een inleiding over de markers en een uitleg over de verschillende kleurtechnieken gingen de dames zelf aan de slag om het geleerde in praktijk te brengen en ik moet zeggen dat de resultaten zeker niet tegenvielen! Na een gezellige dag vol informatie, kletsen en oefenen, kwam ook de airbrush nog even op tafel voor een demonstratie.
Aangezien ik de airbrush net afgelopen week had binnen gekregen was ik nog niet in staat geweest om wat voorbeelden van toepassingen hiermee te laten zien. Daar lag voor mij dus een leuke en uitdagende taak voor mij het afgelopen weekend, nl. oefenen met de airbrush en wat leuke voorbeelden maken. Hieronder een kaartje: Geniet van elk moment! De stempel is van CC-designs , papier van Basic Grey Lemonade collectie, tekst van Marianne Design, lint van Maya Road Clearly sheer flowers , de border is geponst met Martha Stewart pons Floral lace . De afbeelding is ingekleurd met copic markers en de achtergrond is met de airbrush gemaakt met behulp van een masker van de stempel en een wolken malletje (zelf geknipt). En wat is dat super gaaf om te doen; dat Airbrushen!!!

 
Wil je ook een workshop volgen, neem dan even via de winkel contact met me op. Na de zomer zal ik nog een aantal data inplannen voor nieuwe workshops, dus houdt de site en de Blog in de gaten!

5 opmerkingen:

 1. dat ziet er wel super uit zeg! fijn dat de eerste copic-workshop zo goed ging!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lief kaartje en idd ziet er super uit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Allemachtig wat een schattig kaartje!!!
  Leuke kleurtjes en stempeltje!
  De airbrush lijkt me een machtig ding!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een supermooi kaartje. Leuke stempel ook! De airbrush is gaaf maar wel errug duur vind ik persoonlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je kaartje ziet er zo erg 'gelikt' uit. Leuk speeltje hoor, zo'n air brush!

  BeantwoordenVerwijderen