Welke betalingsmethode vind je het prettigst in een web-winkel?

vrijdag 26 februari 2010

Jaaaahhhhh!

Gemaakt door Guestdesigner: Mag ( www.magslittlethings.blogspot.com ) uit Frankrijk.

Ze zijn er hoor! De Sneak Peak waar ik het al eerder over heb gehad. De Supergave stempels van Bombshell! Zoals ik al eerder zei, ze zijn stoer, ze zijn sexy, ze zijn uitdagend en zelfs soms provocerend, maar ze zijn zoooooo gaaaaafff!!! Een echte must-have voor de kaartenmakers en scrappers onder ons die wel eens wat anders willen. Nadat er met de eerste zending kennelijk iets mis was gegaan heeft de leverancier 2 weken terug een nieuwe zending gestuurd en die is eindelijk binnen gekomen. Let op, deze stempels vallen niet onder de 25% korting actie en moeten zolang de actie nog duurt, in een aparte bestelling besteld worden, dus niet in combinatie met andere producten waar wel de korting op geldt. Tot 14 maart krijg je de stempels nu wel voor een speciale introductie prijs!
Hier een selectie van de stempels die in de winkel verkrijgbaar zijn: www.mijnwebwinkel.nl/winkel/scrapaddiction/c-595451/bombshell-stamps/

maandag 22 februari 2010

En hier mijn andere grote verslaving...

Copic Markers! Wauw, daar kan ik echt geen genoeg van krijgen. Hopelijk kunnen we ze ook nog eens in ons assortiment opnemen (maar dan ben ik w.s. de grootste afnemer hahaha).

Gebruikte materialen: Copic Ciao Markers, DCWV papier Latte, M.S. Borderpons Stars, Sassafras-In a Stitch Blossom Purple, Tekststempels Eline's Vintage van Marianne Design. Het plaatje heb ik nagetekend uit een boek.

Ook wat van mezelf

Ik kreeg laatst de vraag waarom ik niks van eigen werk plaats op deze Blog. Het antwoord is simpel, kom helaas gewoon bijna niet meer toe aan scrappen. Maar ja, na deze opmerking voelde ik me natuurlijk wel aangesproken, dus vandaar dat ik zelf ook maar weer eens aan de slag ben gegaan en natuurlijk deels met spullen uit de winkel (hahaha).


Deze heb ik gemaakt naar aanleiding van de Februari sketch.



Gebruikte materialen: Basic Grey Lemonade lijn, Rick racklint bruin, Grungepaper en Rhinestones. Ik heb er geen tekst op gezet zodat hij altijd nog voor alle gelegenheden gebruikt kan worden.


2 weken terug bij de opendag van Kars, heeft Tim Holtz ons laten zien hoe je die ontzettend gave roosjes maakt van Grungepaper. Dus thuisgekomen moest ik daar ook maar eens mee aan de slag. Wat is dat gaaf om te doen zeg! En ik moet zeggen; voor de allereerste poging vind ik hem niet slecht (lol).






donderdag 18 februari 2010

Uitverkoop!

We moeten ruimte maken in de winkel om weer mooie en leuke nieuwe artikelen te kunnen plaatsen. Daarom krijg je vanaf 19 februari tot 15 maart een korting van 25% op het gehele assortiment! (met uitzondering van de artikelen die op bestelling geleverd worden zoals de MDF Letters en de Cuttlebug). Voor veel artikelen geldt: OP=OP. Vul bij de kortingscode de volgende code in: 25%

Vanaf nu kunnen wij trouwens ook op bestelling de roze Cuttlebug met C-plaat leveren.

Hieronder nog een greep uit de nieuw geplaatste artikelen:
Tiny Alpha's van Making Memories




Clear Stamp Kits van Prima


Clear stempels elfjes van Pergamano

vrijdag 12 februari 2010

Weer thuis!

Na even genoten te hebben van een heerlijk midweekje weg zijn we weer thuis om volop aan de gang te gaan.


Afgelopen zondag zijn we met het team van scrapaddiction.nl naar de groothandel geweest waar allerlei nieuwe producten werden geintroduceerd, demo's en workshops werden gegeven. Zo hebben we een workshop gevolgd bij Wendy Senger, de eigenaresse van het merk Tattered Angels. Dus lekker zitten experimenteren, met glimmermist en andere nieuwe producten zoals de stempels, screens en de chalkspray. Zo gaaf om te doen. Daarnaast was Tim Holtz aanwezig om demo's te geven met zijn productlijn. Zoooooo mooi om te zien hoe makkelijk die man de meest mooie dingen maakt. En natuurlijk moesten we nog wel even met Tim op de foto, hahaha, tja, we waren net een paar kleine kinderen in een grote speelgoedwinkel.

zaterdag 6 februari 2010

Vakantie!

Vanaf maandag 8 t/m vrijdag 12 februari houden wij even een lekkere korte vakantie. De winkel is wel gewoon open, maar bestellingen zullen pas na de 12e verzonden worden.


Met de zending van de te verwachten nieuwe artikelen is iets mis gegaan, de zending is zoek geraakt, dus wordt hij gelukkig opnieuw verzonden door de leverancier. Hopelijk kunnen we dan over ca. 2 weken meer vertellen.

donderdag 4 februari 2010

De eerste is al binnen!

De eerste inzending van de kaarten sketch is al binnen! Gemaakt door Patricia. Hopelijk volgen er nog een aantal. Patricia, in elk geval bedankt voor je mooie inzending.

dinsdag 2 februari 2010

Februari Sketch

Een nieuwe maand, een nieuwe sketch! Dit keer geen scrapbook sketch maar een kaarten sketch. Met Valentijnsdag voor de deur is er vast inspiratie genoeg. Inmiddels zijn er ook weer een aantal nieuwe artikelen in de winkel geplaatst en komen er nog wat meer bij in de komende periode, dus houd de site in de gaten.
De artikelen van de Snealkpeak in het vorige bericht zijn helaas nog niet aangekomen, dus we stellen jullie geduld en nieuwsgierigheid nog even op de proef, maar voor velen van jullie zal het het wachten waard zijn!