Welke betalingsmethode vind je het prettigst in een web-winkel?

zaterdag 8 mei 2010

Blog Candy

Ter gelegenheid van de nieuwe veranderingen in de winkel geven we deze maand een super gave Candy weg!
Wat moet je doen om kans te maken op de Candy:
1. Word volger van de Blog (als je dat nog niet bent)
2. Plaats de Candy (zie foto links) met een link naar deze Blog en een klein berichtje hierover op je eigen Blog (als je die hebt)
3. Laat hier een blog berichtje achter met daarin jouw favoriete scrap en stempelmerken / producten.

De Candy is geldig tot eind mei. Begin juni maken we de winnaar bekend.

De candy bestaat o.a. uit Basic Grey Papier, Alphabet, stickers, foto-album, In2Stamps stempel, achtergrond stempel, Prima Roosjes en diverse embellishments.

37 opmerkingen:

  1. Ik doe zeker mee. Candy is geplaatst op mijn blog; volger was ik al. En mijn favoriete scrap/stempelproducten?? Favoriet merk heb ik eigenlijk niet; vind zoveel papier mooi en dat geldt ook voor stempels: Magnolia, Penny Black, Sugar Nellie, CC Design. Ik werk op 't moment wel graag met roosjes, kant en lint maar ook dat is heel verschillend ;-))

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ook ik ga een poging wagen hoor, dol op candy ;-) heb je candy op m'n blog gezet (http://marja-momentsofinspiration.blogspot.com/2010/05/candy.html)
    mijn favo produkten? ik ben nog niet zo lang bezig met stempelen en kleuren, maar sinds kort het eea van een vriendin geleend, en is toch wel erg leuk! die copics werken wel heel lekker en qua stempels ben ik wel van de ollyfants en koeties!
    toffe candy jose, ben heel benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw! Wat een gave Candy! Mijn favoriete kleuren wisselen nog al eens. Momenteel is het denk ik toch wel rood-wit-lichtblauw. Vooral die combinatie! Maar ik hou ook van bruin, roze, lime... en nog veel meer! Ik vind het heerlijk om met mijn Derwent te spelen. Ik vind Copics er spannend uitzien maar durf dat nog niet zo.. Mijn favoriete stempelmerk is denk ik toch wel Hero Arts en Stampin Up, maar ik hou ook erg van cute... van veel andere merken dus!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik wil heel graag meedoen en heb de Candy op mijn blog geplaatst, volger was ik al. Ik heb geen echte favorieten scrap/stempelproducten. Ik vind heel veel stempels mooi zoals Magnolia, Penny Black, enz. want ik kleur heel graag met mijn copics.

    gr hetty

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi wat leuk een Candy, nou ik heb hem geplaatst hoor op mijn blog.
    Volger was ik al. Dus daar hoef ik niets meer aan te doen.
    Mijn favoriete merken, tja zoals anderen zeggen merken doen mij niet echt veel. Wel houd ik van de patronen die Bobunny, dreamstreat hebben. Ik ben geen fan van BG. Stempels tja ik ben niet echt een stempelaar in de zin van inkleuren (al wil ik wel een copicsworkshop gaan volgen). Ik stempel wel regelmatig op mijn LO's en dan gebruik ik regelmatig stempels van Inkadinkado en Kaiserkraft.
    Trouwens je winkel ziet er top uit.

    groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ook ik ben volger geworden! Wat ontzettend leuk dat je dit doet en wat een gave candy geef je weg! Mijn absolute favo merk is prima marketing, al hun producten vind ik helemaal geweldig, het heeft wat romantisch over zich! Ik hou verder van felle kleuren en (het tegenovergestelde) vintage producten.

    Groetjes Melissa

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik zou ook wel graag meedoen, maar dan moet ik toch echt eerst een blog hebben, en dat heb ik niet. Volger ben ik al en mijn favoriete merk is qua papier Basic Grey, kan ik echt niet omheen, tegenwoordig vind ik My Minds Eye ook wel erg leuke dingen hebben. Qua bloemen val ik toch echt voor Prima Marketing en de andere dingen heb ik niet echt favorieten.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Gohhh wat leuk ik doe mee hoor!
    Heb geen favorite merken vind alles leuk!
    Ben weg van achtergrondstempels en tekststempels ach wat is er niet leuk op scrapgebied??
    Ik ga je candy op mijn blog plaatsen en....volger was ik al een poosje.

    groetjes Fia

    BeantwoordenVerwijderen
  9. een super gave candy, helaas heb ik geen eigen blog, dus kan de candy niet plaatsen, maar als het goed is ben ik al een tijdje volger. Ik moet zeggen dat ik geen favoriet merk heb, maar ik ben op het moment vooral op zoek naar bomen stempels. Verder heb ik op de beurs voor het eerst met copics kennis gemaakt en vind ze super, dus daar word nu hard voor gespaard. Dus een super leuke aanbieding daarvoor staat op mijn verlanglijstje ;-D

    groetjes, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Found your blog through Hetty. Thanks for the candy offer. I am now a follower and have placed your candy on my blog. Don't have any real favourites - anything crafty will do - but I love to use my Flourishes stamps.
    Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ben volger geworden van je blog en een eigen blog heb ik niet...Maar wil wel graag meedingen naar de gave candy die je uit gaat delen !
    Favo scrapmerk : pak heel vaak BG papier...
    Favo stempelmerk : is en blijft Magnolia.
    Veel suc6 met het bepalen van de candywinnaar, Josè !
    Groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Thank you for the chance!!! Love this candy!
    I'm a new follower and a link is in my sidebar! I love Magnolia, but I have not a favourite one!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Nou ik ga zeker meedoen hoor. Waanzinnig leuke Candy en wat een leuk idee. Volger was ik al. Ik heb daarnet de link geplaatst op mijn blog. En nu wil je ook nog weten wat mijn favoriete merken zijn. Teveel om op te noemen. Ik kijk, oordeel en koop, ongeacht het merk. Stempels vind ik altijd gaaf, alle soorten en maten! Ik ben dol op alles wat met vintage te maken heeft.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ow gaaf zeg,

    prachtige lijn mooie stempels
    wat wil een mens nog meer.

    Ik ga hem plaatsen en hoop dat ik hem win
    natuurlijk hahaha

    Liefs Sonja

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hallo Scrapadiction team

    Wat een leuke candy ik ben gelijk volger geworden en wil graag mee dingen naar deze mooie prijs. Mijn favorite stempelmerken, ja ik vind maar weinig stempels niet mooi dus kan geen keuze maken. Wat betreft papier lijn ben ik wel een basic grey fan en ook wel K&Company en S.E.I. vindt ik erg mooi.

    Groetjes en succes verder met jullie blog.

    Scrapfanaat Peter

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hi, ik ben volger geworden en heb de mooie candy op mijn blog gezet.
    mijn favoriete producten zijn ongetwijfeld Basic Grey papier, ik ben daar een echte fan van, en ook Magnolia stempels zijn toppie. groetjes van Maris

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hoi ik doe graag mee. Inmiddels ben ik volger en heb hem op mijn blog gezet.
    Ik werk heel graag met stempels van Penny Black en verder met heel veel verschillend papier.
    groetjes Tessa
    www.tessaskaarten.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ik doe héél graag mee voor deze prachtige Candy. Ik ben zelf nog niet zo lang bezig met scrappen, BoBunny en Basic Grey zijn mijn favorieten producten en ik vind héél véél stempels erg mooi en leuk.
    Ik ben gelijk volger geworden, misschien kan je ook eens bij mij kijken?

    Groetjes,
    Ann

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Fabulous candy thanks for the chance to win all these lovely goodies. , I have added your candy to my sidebar with a link back to you

    BeantwoordenVerwijderen
  20. ik ben volger geworden en heb je geweldig mooie candy geplaatst op mijn blog, ik waag graag een poging om dit te winnen, mijn favoriete stempels zijn de greating farm en cc-design, van papier heb ik zoveel soorten dat ik niet echt een favoriet heb.
    ik kleur alles met derwent, in copics heb ik nog niet, ik vind het een beetje moeilijk om te kiezen waar je mee moet beginnen qua kleuren te kopen, maar wil de poging wel gaan doen maar weet nog niet wanneer, liefs angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Ik heb je candy geplaats op mijn blog.
    Favorite heb ik eigenlijk niet echt, stempels van dieren vind ik meestal wel leuk, maar ook vele andere.
    Ik gebruik nu de copic ciao's nog niet zolang, dus ben nog steeds aan het oefenen.
    Misschien wil je ook volger worden op mijn blog, zou ik leuk vinden.

    Susanne

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Ziet er goed uit zeg, ik doe ook maar een poging. Je Candy staat al op mijn blog, volger worden doe ik hierna en mijn favoriete merken? Cosmo Cricket, October Afternoon en Jillibean Soup. En qua stempels heb ik niet echt een favoriet, gewoon wat ik mooi vind en dat verschilt nog wel eens. Groetjes, Wendy.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. I don't even know if I can enter your candy since I am in the US. Your blog is lovely and I found you just blog hopping and stumbled on your candy. My favorite things to use are Magnolias, Hanglars which are like gold in the US and my copics.
    I will add you to my sidebar...hope that's okay.
    Cheri
    http://cheribella.wordpress.com

    BeantwoordenVerwijderen
  24. found your blog through blog hopping. My favorite is timholtz ideology stamps and since I don't really do coloring with stamps I love blending it with ranger distress inks and perfect pearls.

    posting your candy in my sidebar. thanks.

    BeantwoordenVerwijderen
  25. With pleasure I will participate in draw! There was your reader and here a reference to my page at the left http://happyblondy.blogspot.com/ . In scrap I the beginner and consequently would be desirable all and a miscellaneous. But I am engaged in polymer clay and for it alcoholic ink (firm Ranger) is very necessary to me. Unfortunately, at me in a city them do not sell

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Wauw, wat een leuke giveaway! Daar doe ik graag aan mee natuurlijk. Ik ga je volgen hoor, en ik plaats even een link op mijn blog. Succes! Groetjes Antoinette.

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Ik wil ook heel graag meedoen en heb de Candy op mijn blog geplaatst,
    Ik heb geen echte favorieten scrap/stempelproducten.
    Ik vind heel veel stempels mooi zoals Magnolia, Penny Black, enz. want ik de afdrukjes met mijn derwent potloden.
    groetjes nonna
    http://nonnashobbystime.blogspot.com/

    gr hetty

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Wat een prachtige candy geef je weg!! Ik doe graag mee! Ik heb het plaatje op mijn sidebar gezet en ben volger geworden (is evengoed leuk, want ik zie allemaal leuke dingen hier op het blog)
    Omdat ik nog maar net begonnen ben met kaarten maken (met de copic markers) heb ik nog niet echt favoriete merken. Hoewel ik bijv. de magnolia stempels en de stempels van Mo, wel erg mooi vind!

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Wat een gave candy, en daar wil ik zeker een kans op maken.
    Mijn favoriete merken qua stempels zijn Magnolia en de Greeting Farm, en verder kan ik niet zonder mijn Cuttlebug + alle mallen en Spellbinders en mijn ponsen moet ik zeker niet vergeten te melden.
    Veel succes met alles en ik hou jullie wel in de gaten!!

    Gr, Durvina

    BeantwoordenVerwijderen
  30. thank you for the chance to win the suprise candy!!
    I am a follower also and added a link to the sidebar
    Ik heb geen echte favorieten scrap/stempelproducten

    BeantwoordenVerwijderen
  31. hallo, ik was al volger en heb de candy op mijn blog geplaatst
    tja mijn favorieten zijn momenteel
    copics, nestabilities, creatables, joy, martha steward, the greetingfarm, mo manning

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Ik kom heel vaak langs op je blog, en ik dacht dat ik al volger was, nee dus maar dat heb ik nu even veranderd.
    Wat geef je leuke spulletjes weg zeg. Ik waag graag een gokje mee.
    Mijn favoriete papiermerken zijn websterspages, Bo Bunny, My minds eye, Graphic 45 oja en ook nog Cosmo cricket. Bloemen koop ik vaak van prima marketing en stempels van Magnolia en tekst stempels vind ik ook leuk.
    Ik zet meteen ook even een link op mijn blog.
    Groetjes Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Ik wil ook graag m'n kans wagen. Ik volg je blog en heb een link in m'n sidebar geplaatst. Mijn favorieten zijn m'n Cricut, Basic Grey patterned papers en allerlei cute stamps. Groetjes uit België, Annelies

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Thanks for the chance to win this awesome candy!
    Really want to be the lucky winner.Linked it on my sidebar and I'm a follower.
    My fav scrap-products- Spellbinders for my Cuttlebug and flowers -many flowers... Stamps - Magnolia and Prima, paper - Prima, BG, CosmoCriket.
    Thanks for the chance!!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Op het nippertje wil ik toch nog een kansje wagen. Mijn favoritescrapmerken zijn basic grey maar ook kaisercraft wat papier betreft. Wat stempels betreft heb ik geen voorkeur alhoewel ik de baby's van Eline Pellinkhof wel heel erg schattig vindt.Uiteraard ben ik volger geworden en plaats ik de link in mijn sitebar.
    GRoet van Yvonne Rijk

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Hoi hoi,

    nou, heb ik effe mazzel, dat kan nog net!! Ik doe graag mee en wil nog een kansje wagen, hele leuke candy, ga heel hard duimen!!

    groetjes Arjette.

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Hoi hoi,

    zie dat ik nog wat vergeten ben te melden, sorry, was iets te snel.... Basic Grey vind ik erg mooi papier hebben, veel soorten waar je alle kanten mee op kan! En ik ben momenteel helemaal wel van de Magnolia stempels!!

    groetjes Arjette.

    BeantwoordenVerwijderen