Welke betalingsmethode vind je het prettigst in een web-winkel?

zaterdag 1 mei 2010

Stampaddiction

Eindelijk is het dan zover! In eerdere berichten hadden we al aangegeven dat er veranderingen aan zaten te komen in de winkel. Naast het vertrouwde scrapbook (scrapaddiction)en kaarten maak (cardaddiction) assortiment is nu ook het stempelassortiment als aparte categorie toegevoegd nl. Stampaddiction. Uiteraard willen we deze nieuwe afdeling van de winkel in de komende tijd steeds meer uit gaan breiden met leuke nieuwe stempelmerken en aanverwante artikelen. Een greep uit ons nieuwe assortiment zie je hieronder:
CC-Designs (Mei release is per 11 mei te voororderen)IN2Stamps Cute unmounted rubberstamps


Naast de nieuwe stempels, is er ook een Copic Afdeling nieuw bijgekomen. Dit kon ook niet uitblijven na het behalen van de Copic certificering *LOL* . Momenteel staat er alleen nog de Copic Ciao markers in en toebehoren. De markers zijn zowel los te verkrijgen als in Kits. Er zijn 2 soorten kits, te weten; A-la-carte waarbij je zelf je eigen kit kan samenstellen (als je advies wil bij het uitzoeken van de kleuren, wij helpem je graag) en de Starterskit, speciaal samengestelde kits voor de beginnende Copic verslaafde. Deze kan je per maand los kopen of in een kwartaal abonnement (€5,00 voordeel). In deze kits zitten ca. 6 bij elkaar passende markers die goed met elkaar blenden, tips en technieken en kleurvoorbeelden. Daarnaast zit er vaak ook nog een leuk extra'tje bij in. Dit is een leuke en effectieve manier om een goede basis aan te leggen van je Ciao Markers en tegelijk je de technieken eigen te maken.

Ook leuk om te vertellen is dat we afgelopen week de eerste Copic Workshop hebben gegeven en ik moet zeggen dat het een groot succes was en erg gezellig. Deze workshop is met namen geschikt voor beginners, maar ook voor diegenen die al even bezig zijn, maar er gewoon graag meer vanaf willen weten of wel wat extra tips enz. kan gebruiken. In combinatie met een kwartaalabonnement op de kits, is de workshop extra voordelig.

Neem snel een kijkje in de winkel voor meer informatie. Wil je een workshop afspreken of heb je andere vragen, neem dan even contact op via het contactformulier. De workshops kunnen doorgaan bij minimaal 2 deelnemers en maximaal 4 en worden gegeven in Purmerend.

2 opmerkingen:

  1. Als ik weer wat tijd heb kom ik zeker een workshop bij je doen.
    Je gaat lekker hé? Ziet er allemaal heel goed uit.

    BeantwoordenVerwijderen